(Gemarkeerd met: Rood R). 

Benodigdheden:

  • Schouderhaas
  • Groene asperge en sugarsnaps
  • Geconfijte aardappel, pastinaak en eryngii
  • Truffeljus
  • Pastinaak creme

Bereidingswijze

Verwijder de deksels van de aluminium bakjes. 

  • Schouderhaas

Bij de schouderhaas is een pop-up vlees thermometer geleverd. Deze geeft aan wanneer het vlees de perfecte kerntemperatuur heeft bereikt. verwarm de schouderhaas in een voorverwarmde oven op 160 graden (5-15 minuten)

  • Groene asperge en sugarsnaps
  • Geconfijte aardappel, pastinaak en eryngii

Verwarm deze producten in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 6-8 minuten.

  • Truffeljus
  • Pastinaak creme

Verwarm deze producten in een heet water bad (au bain marie) voor 5-10 minuten.

Bekijk ook onze andere producten

Eindhovenseweg 115, 5552 AA Valkenswaard

Tel: 040 844 6193

Email: info@restaurant-eden.nl

 

Openingstijden Pop-up

Ma t/m wo: Gesloten
Do t/m zon: Vanaf 12:00 t/m 18:00

 

Pop-up locatie:

Hotel de Valk | Frans van Beststraat 1 | Valkenswaard

 

X
To top