(Gemarkeerd met: Rood R). 

Let op! De gerechten van de online wijnproeverij zijn wat kleiner dan in deze video omschreven.

Benodigdheden:

  • Schouderhaas
  • Groene asperge en sugarsnaps
  • Geconfijte aardappel, pastinaak en eryngii
  • Truffeljus
  • Pastinaak creme

Bereidingswijze

  • Schouderhaas

Bak de schouderhaas op middelhoog vuur aan beide kant goudbruin. verwarm de haasjes +-5 minuten voorverwarmde oven van 180 graden. Laat het vlees een paar minuten rusten terwijl je het bord op maakt. (bij voorkeur in zilverfolie)

  • Groene asperge en sugarsnaps
  • Geconfijte aardappel, pastinaak en eryngii

Verwarm deze producten in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 6-8 minuten.

  • Truffeljus
  • Pastinaak creme

Verwarm deze producten in een heet water bad (au bain marie) voor 5-10 minuten.

Bekijk ook onze andere producten

X
To top