Bel direct

040- 844 6193

 (Gemarkeerd met: Rood RB). 

Benodigdheden:

  • Roodbaars
  • Groene asperge en meiraap
  • Topinamboer purree
  • Druiven, little gem en kervel
  • Notenmix
  • Gezouten citroen beurre blanc

Bereidingswijze

Verwijder de deksels van de aluminium bakjes. 

  •  Roodbaars
  • Groene asperge en meiraap
  • Topinamboer purree

beide producten kunnen 6-8 minuten verwarmt worden in een voorverwarmde oven om 180 graden

  • Gezouten citroen beurre blanc

De beurre blanc kan “au bain marie” verwarmt worden

*Au bainmarie is het in een (warm) waterbad plaatsen van een pan. Zorg ervoor dat het water niet kookt.

Bekijk ook onze andere producten

Eindhovenseweg 115, 5552 AA Valkenswaard

Tel: 040 844 6193

Email: info@restaurant-eden.nl

 

Openingstijden Pop-up

Ma t/m wo: Gesloten
Do t/m zon: Vanaf 12:00 t/m 18:00

 

Pop-up locatie:

Hotel de Valk | Frans van Beststraat 1 | Valkenswaard

 

X
To top