Bel direct

040- 844 6193

Bereidingswijze:

 (gemarkeerd met: Blauw P). 

Benodigdheden:

  • Koolraap creme
  • Savora beurre blanc
  • Kuusj Presa, eryngii, Rode uien compote
  • Crumble van chorizo

Bereidingswijze

Verwijder de deksels van de aluminium bakjes. 

  • Kuusj Presa, eryngii, Rode uien compote

Bij de Presa is een pop-up vlees thermometer geleverd. Deze geeft aan wanneer het vlees de perfecte kerntemperatuur heeft bereikt. verwarm de Presa en de garnituren in een voorverwarmde oven op 160 graden (5-15 minuten)

  • Koolraap creme
  • Savora beurre blanc

Verwarm deze producten in een heet water bad (au bain marie) voor 5-10 minuten. een voorverwarmde oven om 180 graden

Bekijk ook onze overige producten

Eindhovenseweg 115, 5552 AA Valkenswaard

Tel: 040 844 6193

Email: info@restaurant-eden.nl

 

Openingstijden Pop-up

Ma t/m wo: Gesloten
Do t/m zon: Vanaf 12:00 t/m 18:00

 

Pop-up locatie:

Hotel de Valk | Frans van Beststraat 1 | Valkenswaard

 

X
To top