OVER HERMAN COOIJMANS

‘Ik wil niet voorspelbaar zijn’. Chef-kok Herman Cooijmans gaat bij Restaurant Eden voor onverwachte en spannende combinaties. Maar wel verfijnd en met producten van de beste kwaliteit.

 

Herman werkt lang samen met Robin Groos bij Hostellerie Vangaelen in Heeze, maar kiest daarna voor de door Michelin bekroonde keukens van Wollerich in Sint-Oedenrode en De Treeswijkhoeve in Waalre. In 2017 ontvangt hij als chef van Restaurant Juliana in Valkenburg een Bib Gourmand, de onderscheiding voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Over ROBIN GROOS

De horecaloopbaan van Robin begint bij Hostellerie Vangaelen in Heeze, waar hij samenwerkt met Herman. Hij doet verder onder andere ervaring op bij Lugar in Waalre en Sabero in Roermond, het restaurant van Sonja en Nico Boreas dat in december 2018 direct twee sterren krijgt van Michelin.

 

Robin heeft een passie voor wijnen en is inmiddels aspirant-vinoloog. ‘Als kleine jongen was ik altijd al bezig met smaken en wilde ik graag kok worden. Het is echter wijn geworden en daarom heb ik me na mijn horecaopleiding gespecialiseerd op de Wijnacademie. Wijn is mijn passie en die wil ik graag met onze gasten delen.’

 
 
X
To top