Bel direct

040- 844 6193

Bereidingswijze:

 (gemarkeerd met: Blauw o). 

Benodigdheden:

  • Groente wok met zwarte knoflook
  • Octopus
  • Groene tomaat, granaatappel en dille
  • Pimientos creme
  • Gember krokant

Bereidingswijze

Verwijder de deksels van de aluminium bakjes. 

  • Groente wok 

beide producten kunnen 6-8 minuten verwarmt worden in een voorverwarmde oven om 180 graden

  • Octopus

beide producten kunnen 4-6 minuten verwarmt worden in een voorverwarmde oven om 180 graden

Bekijk ook onze andere producten

Eindhovenseweg 115, 5552 AA Valkenswaard

Tel: 040 844 6193

Email: info@restaurant-eden.nl

 

Openingstijden Pop-up

Ma t/m wo: Gesloten
Do t/m zon: Vanaf 12:00 t/m 18:00

 

Pop-up locatie:

Hotel de Valk | Frans van Beststraat 1 | Valkenswaard

 

X
To top